Hem
Behandlingar
Produkter
Om Mig
Kontakta mig
Länkar

-En stund bara för Dig!

En stund av skön avkoppling i en avslappnade miljö, för både kropp och själ. Behandlingen sker under tystnad utan spegel och stress med avstängd telefon.

Borstning av håret

Borstning av håret med natur borste ökar blodcirkulationen vilket ger friskare hårbotten och kraftigare hår. Borsta gärna håret morgon och kväll så märker du snart stor skillnad.

Indisk hårbotten massage

Detta är en speciell massage metod som görs enligt ett specifikt system där man fokuserar på akupunkturpunkterna. Håret får en bättre kvalité, blir glansigare och får mer volym. Den är också verksam mot alla slags lindriga problem med hår –och hårbotten och är också skön och avkopplande för både kropp och själ. Utmärkt när man behöver varva ner ordentligt och ge sin kropp en chans att återhämta sig från vardagsstressen.
Utförs efter kundens önskemål med eller utan oljor. Upprepa gärna behandlingen
1 gång per vecka i fem veckor för ett fantastiskt resultat.

Energi klippning

Görs alltid i samband med en hårbottenmassage. En energi klippning innebär att håret följer huvudets och hårets naturliga form för bästa möjliga energiflöde. Håret behåller sin naturliga bärighet genom att inte klippas ur, skäras eller effileras. Håret blir kraftigare och man lyfter fram det naturliga fallet i håret. Många kunder upplever att håret ändrar färg och att frisyren håller längre.

Växtfärgning

Görs alltid, liksom energiklippningen, i samband med en hårbottenmassage. Jag använder endast ekologiskt odlade växter och växtdelar vid färgning. Exempel på ingredienser kan vara oljor, alger, honung, rödbetor, ägg och olika örter etc. Avkoket blandas med olika hennaprodukter. Henna finns i fler olika färger, till exempel svart, brunt, rött och blont. Färgen lägger sig runt om hårstrået som ett extra lager och detta gör håret starkt och blankt. Färgernas resultat beror mycket på de personliga förutsättningarna och det ser därför alltid naturligt ut. Den ekologiska färgen håller bättre än den kemiska och utväxten blir mindre markant. Sist, men inte minst – växtfärgning är skonsammare för miljön och människorna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©2008 Gingersalongen.se  webdesign: EDENFJORD U.S.B.